Crónica Aleví 14/12/13

ALEVÍ D.H. 4 – 3 EFS BLANC BLAVA DESPÍ
Divisió d'honor - Jornada 11

L’ALEVÍ DIVISIÓ SUPERA LA VISITA DEL EFS BLANC BLAVA DESPÍ

Victòria de vital importància la que va aconseguir aquest dissabte el CFS La Unión, 4 a 3 davant el E.F.S. Blanc Blava Despí “A”, que trenca la mala ratxa de resultats dels colomencs. El conjunt blau cel es va imposar davant un rival directe per a la permanència i s’allunya de la zona mitja de la classificació.
El partit va començar força mogut, ja que al minut 7’ de joc el E.F.S. Blanc Blava Despí “A” s’avançava en el marcador. Però només quatre minuts més tard Joan Vázquez feia l’empat per la Unión. Però l’alegria pels locals durava poc,ja que al minut 11’ pujava l’ 1 a 2 al marcador.Sort de la lluita i assetgament de l’aleví de la Unión avans de la mitja part,ja que dita actitud aconseguia igualar el resultat 2 a 2.A falta de menys de dos minuts per acabar el primer temps a botes de Sergio Robles, amb un xut directa desprès dún rebot dins l’àrea visitant.
La recuperació en el joc i creure en el moment, van fer que al minut 14’ l’aleví unionista capgirès el resultat 2 a 3 gràcies al gol de Yassene.Desprès de rematar de cap una jugada a pilota parada i d´estratègia de l’equip local.Amb aquest marcador es va arribar al descans
A la represa, el conjunt colomenc va portar la iniciativa en el joc, tot i això el gol no arribava i els nervis per encarrilar el partit van fer que els visitants tinguessin alguna ocasió al contraatac. Al final, la insistència dels locals va obtenir premi i Ricard Hernandez va fer el 4 a 2.Però tort i això es va haver de patir fins al final, ja que en el darrer minut els visitants, jugant de cinc, van fer el 4 a 3. Al final victòria treballada del conjunt colomenc que amb aquest triomf es col·loca en vuitena posició amb 14 punts.
Aquesta setmana, el diumenge visitem la sempre difícil pista de l’Acció Sant Martí a partir de les 12.30h