Crónica Aleví & Barça 01/12/13

Aleví 1 - 7 F.C.Barcelona
Divisió d'honor - Jornada 10

El conjunt colomenc reb una dura derrota a casa.

L’aleví DH recupera el bon joc uns minuts, però torna a donar una fluixa imatge amb la derrota davant del barça.Deixant escapar una oportunitat d’escalar posicions a la classificació.

Els colomencs no van poder aprofitar l’oportunitat de situar-se en la part alta de la classificació,desprès d ´un fluix partit resoles per part de l’equip visitant en els 2 ùltims minuts de la 1a part.

El Barça va saber aprofitar una jugada molt transcendental de contraatac de l’equip unionista(més que posible 1-2), per marcar el 0-2.

Aquest 1-2 haguès suposat sens dubte la recuperació local i un nou fil del partit.

Dita jugada per part de l’equip visitant,va suposar l’arribada tot seguit del 0-3 i del 0-4,per encarrilar aixì  la victòria i matar del tot el partit.

Nomès durant la 1a part es va veure una unión com la dels millors temps.

Tot i el recolzament total de l’afició i el Palco Azulón que van omplir el pavelló de gom a gom,l’equip aleví DH no va saber en cap moment entrar en el ritme de partit.Fent que el gol de l’honor marcat per en Ricard,passès de llarg.

Finalment, el dia a dia i el món futbolístic es guia per un resultat negatiu i veure-ho tot desconcertat!

Aquesta setmana el conjunt unionista reb la visita de la P.B.Blava d´Espí, a partir de les 14h al pavelló nou.Rival directa a la zona mitja de la classificació!