domingo, 6 de octubre de 2013

Crónica Alevi

C.N.Sabadell 5 - 3 Aleví

" L'Aleví pateix una derrota injusta als merits fets"
El conjunt colomenc va perdre davant el CN Sabadell que va saber aprofitar les poques ocasions de gol que va tenir.

Els jugadors de l´Aleví es van mostrar superiors en joc al CN Sabadell, però els primers minuts d´incertesa van ser de domini local marcant dos gols en pocs minuts.A partir d´aquí i fins el final del primer temps,el CFS La Unión va assetgar la porteria local però la manca d’encert va deixar el marcador provisional de 3-1.

Ja a la represa el partit va guanyar i molt en ritme i intensitat, aconseguint l’empat del partit 3-3, gràcies als ràpids contraatacs i el treball d´equip en defensa.Però tot i que els colomencs eren qui atacaven i buscaven el gol, en una jugada aïllada i sense perill el CN Sabadell feia el 4-3 de xut exterior.

El fet de perdonar de cara a porteria i la manca d’encert per definir les ocasions de gol amb l´empat, va portar al 5-3 com a resultat injust però final de partit.

C.F.S. La Unión: Edgar, Yassene, Abel, Adrian, Joan V. // Ruben, Iker, Joan, Sergio, Eric.

Gols: Sergio (2), Adrian.

Absències: Ricard, Alex.

Aquesta propera setmana l´equip intentarà poder jugar el partit corresponent a la 1ª jornada de lliga, envers el C.N.Caldes FS “A” (per confirmar)