Manresa 4 - 4 Aleví
Division d'honor - Jornada 5

L’ALEVÍ A PUNT DE DONAR LA SORPRESA

Meritós empat 4 a 4 davant el MANRESA CLUB FS,”A”

El conjunt colomenc es va mostrar superior en joc al Manresa FS “A”, gràcies a una primera part espectacular on l’equip va marcar els quatre gols del partit. Els dos primers de jugada a pilota parada i d´estratègia, seguit dels altres dos gols al segon pal,amb una efectivitat ofensiva digna dels grans equips,(1-4). Però els ùltims minuts d´incertesa van ser de domini local marcant dos gols en pocs minuts. Deixant a la mitja part un marcador injust(3-4).

Ja a la represa, el partit va perdre i molt en ritme i intensitat, que juntament amb la falta d’encert dels unionistes davant porteria rival i el relaxament defensiu, van fer gairebé imposible aspirar a un botí més suculent.

El Manresa un cop aconseguit l’empat (4-4) i ja a la desesperada, va jugar l’ùltim minut de  partit amb porter jugador. L’aleví del CFS La Unión va plantar cara defensant 2-2 i fent seva l’ùltima oportunitat de gol al tallar una pilota en primera línea defensiva.

Se’ns dubte l’empat deixa l’equip amb un punt d´insatisfacció, tenint en compte el joc,ritme,intensitat i esforç mostrat durant tot el partit i sobretot els primers 15 minuts.

Aquesta setmana, l´equip continuarà treballant i reb la visita del Maristes Sants Les Corts “A”.Esperant poder aconseguir i celebrar la segona victòria, davant la sempre fidel afició que ompla de gom a gom el Pavelló Nou.

Gols: Joan V., Iker, Sergio, Joan.

F.S. La Unión: Edgar, Joan V.,Adrian, Ricard, Sergio // Ruben, Iker, Joan, Abel, Yassene, Alex.