Aleví 2 - 3 Marfil S.C.
Divisió d'honor - jornada 4

DOLOROSA DERROTA DE L’ALEVÍ A

El Marfil Santa Coloma FS, s’endù el derbi amb greu error arbitral inclòs.

Derbi amb gust agradolç desprès del clar domini de joc per part dels jugadors de la unión.Partit molt disputat que no es va decidir fins entrada la 2a part.
La primera part del partit va ser massa injusta amb l’equip unionista, ja que al final de la mateixa i en el moment clau de la remuntada, desprès del primer gol local marcat per en Joan Vázquez al tallar una pilota a mitja pista (1-2). Un error greu arbitral al no saber-se el reglament federatiu de joc, se´ns dubte desfà la feina i camí de la possible victòria,ja que era la jugada del 2-2 a pocs segons d´acabar la part.
El partit es va acabar de complicar als pocs minuts d’iniciar la 2ª part, quant en una jugada trenada del Marfil, marcaven l’ 1-3 per l´equip visitant.
Tot i els entrebancs soferts, l’equip unionista va seguir viu i amb domini del joc gràcies un cop més al seu ADN i sacrifici de lluita al camp,clar premi del 2-3 (Sergio)que possava l’all al cor de l’equip visitant.Des d´aquells minuts i fins el final del match,l’aleví de la Unión FS va ser l’equip present a pista i amb clares opcions de poder empatar el partit.
Un cop més el caliu de l’afició i el coratge dels jugadors van ser el motor d’aquest equip. Equip que promet i el més important,ha calat dins dels cors de l’afició de tota Santa Coloma. Afició que va abocar-se i omplir el pavelló com nomès es recordava en grans moments i tardes de futsal.

Gols: Joan, Sergio.

F.S. La Unión: Edgar, Abel, Ricard, Adrian, Joan V. / Rubén, Iker, Joan, Yassene i Sergio.

Aquesta setmana l’equip visita la pista de l’actual segon classificat, el Manresa Club FS “A”.