Crónica Aleví

Aleví 4 - 2 Maristes Sants Les Corts
Divisio d'honor - jornada 6

VICTÒRIA IMPORTANT DE L’ALEVÍ DIVISIÓ D´HONOR

Victòria de vital importància la que ha aconseguit aquest diumenge l’aleví DH de la Unión, 4 a 2 davant el Maristes les Corts FS “A”,trencant la ratxa d´empats dels ùltims partits jugats.
L’equip s’ha imposat davant un rival directe per la lluita a mitja taula a hores d´ara.
El partit ha començat amb una Unión molt estructurada en defensa i amb una intensitat de joc que ràpid els ha dut a recollir els fruits (1-0), Adrian.Però nomès minuts més tard l’equip dels Maristes ha aconseguit l’empat (1-1).

Tot i això, l’equip unionista fidel al seu joc ha pogut aconseguir marcar el 2 a 1, a peus de Joan,al finalitzar una bona jugada de contraatac al segon pal.Resultat tacat per  l´empatat 2 a 2, a falta de pocs segons per acabar la 1ª part.

A la represa,el conjunt unionista ha portat l’iniciativa en el joc.Tot i aixì el gol no arribava i els nervis per encarrilar el partit han fet que els visitants tinguèssin alguna ocasió al contraatac.Al final, l’insistència dels locals ha obtingut premi i Ricard al definir amb força una rotació de pilota,a fet el 3 a 2 de xut directa davant de porteria.
A falta de pocs minuts,Sergio ha fet el 4-2,però tot i aixì s´ha patit fins el final!

L’aleví ha aconseguit celebrar la segona victòria davant la sempre fidel afició que ha omplert de gom a gom el Pavelló Nou.

Gols: Adrian, Joan R., Sergio, Abel.

F.S.La Unión: Edgar, Joan V., Adrian, Ricard, Yassine // Ruben, Iker, Joan R.,Abel, Sergio.

Aquest proper dissabte dia 9/11/2013, l’equip visita la pista de les Corts Ubae,pista sempre complicada i de gran dificultat a partir de les 11h.